Organic silicium bio-activated

VitaSil heeft een originele molecule ontwikkeld, conform de Europese wetgeving*, die gepatenteerd is als zeer performant als voedingssupplement. Deze molecule is samengesteld uit het monomeer siliciumzuur Si(OH)4 en wordt Organic Silicium bio-activated® genoemd.

*(Reglement CE 1170/2009 van 30/11/2009)

 

BIO-ACTIVATIE

Dezelfde exclusieve techniek van “bio-activatie” wordt toegepast op de silicium molecule, onafhankelijk van de vorm, hetgeen ervoor zorgt dat het een grote stabiliteit kent (absoluut monomeer) en dat het de kleinste molecule op de markt is (tot 10 000 keer kleiner dan de andere vormen van silicium). Organic Silicium bio-activated® kan op die manier doordringen tot in de kern van de cel.

 

POTENTIËREND

Bovendien werkt Organic Silicium bio-activated® als een locomotief en heeft het het vermogen om bepaalde actieve stoffen te transporteren en zo hun werking te versterken. Dankzij deze eigenschap heeft VitaSil een breed gamma aan producten kunnen ontwikkelen waarbij Organic Silicium bio-activated® wordt verbonden aan specifieke actieve stoffen.

 

BEWEZEN WERKZAAMHEID

Doorheen de tijd heeft onderzoek ons doen inzien dat silicium veel meer is dan een simpel oligo-element. In een oplosbare en opneembare vorm is het een echte bouwsteen van het menselijk lichaam en maakt hij deel uit van essentiële functies van het metabolisme. De eigenschappen van Organic Silicium bio-activated®, het essentiële bestanddeel van alle formules van VitaSil, zijn veelvuldig bevestigd